Πλησιάζει σε Ποτσετίνο η Τσέλσι (pic)

Πλησιάζει σε Ποτσετίνο η Τσέλσι (pic)

Όπως όλα συνηγορούν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα είναι ο νέος τεχνικός των Λονδρέζων.

Η Τσέλσι όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμη να δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που επιστρέφει στα… παλιά του λημέρια για λογαριασμό των «μπλε».

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Ανοίγει η αυλαία σε Μονακό και Μαδρίτη στα Play-Offs!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δυο πλευρές είναι πιο κοντά από ποτέ στο να συμφωνήσουν αφού χθες είχαν νέα συνάντηση που κατέληξε θετικότατα. Οι διαπραγματεύσεις μάλιστα σύμφωνα με τον Ιταλό είναι σε πολύ καλό στάδιο και πολύ σύντομα αναμένεται να σταλούν τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση συμφωνίας μεταξύ Ποτσετίνο και «μπλε».

Αξίζει να σημειωθεί πως στον πάγκο των Λονδρέζων αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος όμως δεν πηγαίνει καλά. Οι ιθύνοντες ψάχτηκαν με τον… Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δεν τα βρήκαν και πήγαν στη… λύση Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός γνωρίζει καλά τα κατατόπια στο Λονδίνο αφού ήταν στον πάγκο της Τότεναμ μεταξύ άλλων.

Μπορεί να είναι ανενεργός τελευταία αλλά παραμένει ένας πολύ καλός τεχνικός και αυτά τα είδε η διοίκηση που θα τον φέρει για να ξαναφέρει και την αγγλική ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως ο Ποτσετίνο εργάστηκε στην Τότεναμ από το 2014 έως το 2019 ενώ κατόπιν δούλεψε για την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ