Η Νιουκάστλ βρήκε τον παίκτη που θα την ανεβάσει επίπεδο

Η Νιουκάστλ βρήκε τον παίκτη που θα την ανεβάσει επίπεδο

Η Νιουκάστλ ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο στελέχωσης και ετοιμάζεται να κάνει μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση στην Premier League.

Η Νιουκάστλ ζει μέρες… εποποιίας από τη στιγμή που την ανέλαβε η Public Investment Fund από τη Σαουδική Αραβία. Πήρε ένα πολύ καλό προπονητή (Έντι Χάου) και αγοράζει σταδιακά παίκτες που την βελτιώνουν σε κάθε θέση.

Χαρακτηριστικό είναι πως έχουν γίνει κάτοικοι του αγγλικού Βορρά 13 παίκτες με συνολικό κόστος που ξεπερνάει τα 185 εκατ. ευρώ. Τα πιο… λαμπρά αποκτήματα ήταν οι Αλεξάντερ Ισάκ, Άντονι Γκόρντον, Σβεν Μπότμαν, Ματ Τάργκετ και Νικ Πόουπ. Όλοι αυτοί οι παίκτες σε συνδυασμό με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Χάου και το προπονητικό επιτελείο, έχουν φέρει τη Νιουκάστλ αγκαλιά με την 3η θέση και τη συμμετοχή της ομάδας στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο Ντέμης Νικολαΐδης: «Πέρασα μια περίοδο που έψαχνα να βρω νόημα για τη ζωή, χρειάστηκα βοήθεια»

Ωστόσο οι φιλοδοξίες των ανθρώπων της ομάδας δεν σταματάνε σε ένα καλό πλασάρισμα και θέλουν να ακολουθήσουν το μοντέλο της Τσέλσι επί Αμπράμοβιτς. Σταδιακές επενδύσεις και αγορά παικτών παγκόσμιας κλάσης που θα την κάνει διεκδικήτρια τίτλων σε Αγγλία και Ευρώπη τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα κροατικό δημοσίευμα φέρνει τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς της Ίντερ στο στόχαστρο της Νιουκάστλ. Ένας παίκτης που για χρόνια αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο με τη φανέλα των νερατζούρι, έχοντας στην επταετία του εκεί 318 συμμετοχές, με τις 67 να είναι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ένα από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Κροατίας μαζί με Μόντριτς και Κόβατσιτς με 85 συμμετοχές και βασικός μάλιστα στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στα 30 του φαίνεται έτοιμος να πάρει μεταγραφή στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και μια ομάδα που έχει ανάγκη παίκτες με τις εμπειρίες και τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις του. Το ποσό που αναμένεται να χρειαστεί για τη μεταγραφή ίσως ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ μιας και πέρσι ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ μέχρι το 2026, αλλά ένα ποσό κοντά στην περιοχή αυτή μπορεί να αλλάξει γνώμη στον ιταλικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ