Μανέ : «Αυτό που συμβαίνει με τον Σαλάχ είναι απίστευτο»

Μανέ : «Αυτό που συμβαίνει με τον Σαλάχ είναι απίστευτο»

Ο Σαντιό Μανέ σχολίασε τη μαγική σεζόν που διανύει ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ τονίζοντας πως είναι απίστευτος.

Ο Σάντιο Μανέ μίλησε για τον Μοχάμεντ Σαλάχ και την απίστευτη σεζόν που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο 25χρονος επιθετικός έχει φτάσει τα 43 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και πλησιάζει στο ρεκόρ του Ιαν Ρας, ο οποίος έχει 47. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός τόνισε πως ακόμα και στις προπονήσεις ο Αιγύπτιος επιθετικός αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο, ενώ κανέναν δεν ξαφνιάζει η ασύλληπτη χρονιά του Σαλάχ στο στρατόπεδο των κόκκινων.

«Για μένα, όλο αυτό που συμβαίνει είναι κάτι απίστευτο. Ο Μο είναι πάντα έτσι, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις προπονήσεις, οπότε δεν μας ξαφνιάζει. Προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε να σκοράρει ακόμα περισσότερο, επειδή έτσι όλα είναι καλύτερα για την ομάδα», ανέφερε ο Σενεγαλέζος που έχει 18 γκολ.

«Πιστεύω ότι το μυστικό μας είναι ότι είμαστε πολύ καλοί φίλοι μεταξύ μας. Προσωπικά, απολαμβάνω να αγωνίζομαι δίπλα σε τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ακριβώς επειδή καταλαβαινόμαστε τόσο καλά. Δουλεύουμε όλοι με έναν κοινό στόχο και όσο πιο πολύ προπονούμαστε, τόσο καλύτερα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο», τόνισε ο Μανέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ