Ιστορικό ρεκόρ στην Premier League για τον «σερβιτόρο» Άρνολντ

Ιστορικό ρεκόρ στην Premier League για τον «σερβιτόρο» Άρνολντ

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ μοίρασε την ασίστ στον Κέρτις Τζόουνς για το 1-0 της Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ και πέτυχε μια ιστορική επίδοση στο αγγλικό πρωτάθλημα όσον αφορά τις ασίστ.

Η Λίβερπουλ κάνει το τελευταίο διάστημα την αντεπίθεσή της στην Premier League και δείχνει να κλειδώνει την έξοδό της στην Ευρώπη για του χρόνου μέσα από το Europa League, με τον Αλεξάντερ Άρνολντ να είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς της παίκτες.

Ο Άγγλος ακραίος αμυντικός έδειξε ξανά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, στο παιχνίδι των «ρεντς» με την Τότεναμ, όπου άνοιξε τον δρόμο για την ομάδα του Κλοπ, μοιράζοντας την ασίστ στο γκολ του Κέρτις Τζόουνς μόλις στο 3ο λεπτό, με μια υπέροχη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλος «μπελάς» για την ΑΕΚ πριν τον τελικό με τον Παναθηναϊκό!

Μάλιστα με αυτήν την ασίστ κατάφερε να γράψει το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου καθώς πέτυχε ένα ιστορικό ρεκόρ, μοιράζοντας ασίστ για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι Premier League για δεύτερη φορά στην καριέρα του (το είχε κάνει προηγουμένως και τον Αύγουστο του 2019).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ