Μεγάλος «μπελάς» για την ΑΕΚ πριν τον τελικό με τον Παναθηναϊκό!

Μεγάλος «μπελάς» για την ΑΕΚ πριν τον τελικό με τον Παναθηναϊκό!

Η ΑΕΚ παίζει με εντεκάδα... ανάγκης στη Λεωφόρο στο ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό, αφού δεν ξεκινούν 4-5 βασικοί ποδοσφαιριστές... Ποιος είναι ο λόγος;

Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο ματς της χρονιάς, όπου ουσιαστικά θα κριθεί και ο πρωταθλητής στη Super League και ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης εδώ και περίπου 24 ώρες έχει να αντιμετωπίσει πέρα από το τριφύλλι και μια ίωση που ταλαιπωρεί αρκετούς παίκτες της ομάδας, για αυτό τον λόγο και η εντεκάδα των κιτρινόμαυρων είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε και η ίδια η ΑΕΚ από την Παρασκευή η ομάδα ταλαιπωρείται και 4-5 παίκτες είναι εκτός από το αρχικό σχήμα για αυτό τον λόγο. Ειδικότερα, οι Ορμπελίν Πινέδα, Νταμιάν Σιμάνσκι, Νόρντιν Άμραμπατ και Πέτρος Μάνταλος δεν ξεκινούν στο ντέρμπι της Λεωφόρου λόγω της ίωσης, αφού δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν 90 λεπτά.

Ο Αργεντινός προετοίμαζε διαφορετικό σχήμα και εντεκάδα μέχρι και την Παρασκευή, όμως αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εξαιτίας του απρόοπτου με την ίωση.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Ελίασον, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Γκαρσία, Τσούμπερ.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ