Σούπερ πακέτο δίνει η Άρσεναλ για να κάνει δικό της τον Ραφίνια

Σούπερ πακέτο δίνει η Άρσεναλ για να κάνει δικό της τον Ραφίνια

Η Άρσεναλ έχει βάλει στο μάτι τον Ραφίνια της Μπαρτσελόνα και είναι έτοιμοι να δελεάσει τους Μπλαουγκράνα με μια πολύ δυνατή προσφορά.

Η Άρσεναλ μετά από αρκετά χρόνια παρουσιάζεται ευθέως ανταγωνιστική στην κούρσα κατάκτησης του τίτλου στην Premier League. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι κανονιέρηδες είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά του Μικέλ Αρτέτα και θέλουν να του δώσουν ποιοτικές επιλογές ώστε να εμφανίσει μια ακόμα καλύτερη ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ένα από τα προβλήματα της Άρσεναλ είναι η ένδεια τόσο ποσοτική όσο και ποιοτική σε επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση των Κανονιέρηδων το έχει εντοπίσει αυτό και έχει ψηλά στη λίστα της τον Ραφίνια της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ποιοι ξένοι μένουν – Τι γίνεται με Παπαγιάννη…

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός μόλις πέρσι το καλοκαίρι έφυγε από τη Λιντς για λογαριασμό των Μπλαουγκράνα έναντι 45 εκατ. ευρώ και είχε μια… συμπαθητική χρονιά με 10 γκολ και 11 ασίστ σε 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς ωστόσο να ενθουσιάσει τους Καταλανούς.

Η λονδρέζικη ομάδα λοιπόν σκοπεύει να χτυπήσει την πόρτα της Μπάρτσα και να προσφέρει σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα 10 εκατ. ευρώ συν τον Μπεν Γουάιτ. Ο 26χρονος Άγγλος διεθνής αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ ενώ μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ και στη διετία που βρίσκεται στην Άρσεναλ έχει γεμάτες σεζόν με συνολικά 79 συμμετοχές (2 γκολ και 5 ασίστ).

Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη ανέρχεται στα 50 εκατ. ευρώ, με τους Λονδρέζους να «πατάνε» στην ανάγκη της Μπαρτσελόνα να αποσυμφορήσει το ρόστερ αλλά και το μπάτζετ της ελέω FFP, με το συμβόλαιο του Ραφίνια να ανέρχεται περίπου στα 6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ