Ο Τεν Χαγκ στήριξε τον Ντε Χέα παρά το λάθος του

Ο Τεν Χαγκ στήριξε τον Ντε Χέα παρά το λάθος του

Μπορεί το λάθος του Ισπανού να... κόστισε τον αγώνα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ ωστόσο ο προπονητής του τον στήριξε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα από τη Γουέστ Χαμ με 1-0, και τέρμα του Μπενραχμά στο οποίο ωστόσο φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων», Νταβίντ Ντε Χέα.

Διαβάστε επίσης: Πάει για Μουρίνιο η Παρί Σεν Ζερμέν

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να σταματήσει τη μπάλα ύστερα από ένα αδύναμο σουτ του Μπενραχμά και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα του. Πάντως ο κόουτς της ομάδας του Μάντσεστερ, Έρικ Τεν Χααγκ υπερασπίστηκε τον τερματοφύλακά του μετά το ματς τονίζοντας πως ελπίζει να ανανεώσει τη νέα χρονιά (λήγει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του).

«Έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα τις περισσότερες φορές στο πρωτάθλημα, οπότε δεν θα ήμασταν εδώ σε αυτή τη θέση χωρίς αυτόν», είπε ο Τεν Χααγκ στους δημοσιογράφους. «Έχει πλήρως την πεποίθησή μου. Καμία ανησυχία μαζί του. Αυτά συμβαίνουν αλλά ως ομάδα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις, να δείξεις χαρακτήρα, να είσαι ανθεκτικός και να ανακάμψεις. Θέλουμε να μείνει και να επεκτείνει το συμβόλαιό του».

Μετά και τη νέα ήττα πάντως στην Premier Laeague, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται μεν στην 4η θέση (που οδηγεί στο Champions League) με έναν βαθμό διαφορά ωστόσο από τη Λίβερπουλ (63 έναντι 62 βαθμών), με τον Τεν Χαγκ να ερωτάται αν επηρεάζει την ομάδα του το σερί έξι νικών των «reds» και εκείνον να απαντάει:

«Το θέμα δεν είναι η Λίβερπουλ, είμαστε εμείς γιατί αν κοιτάξετε τον πίνακα, έχουμε τα πάντα στα χέρια μας. Τίποτα δεν αλλάζει. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο αν είχαμε κερδίσει, αλλά χρειαζόμαστε τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Όλα είναι στα χέρια μας. Πρέπει να πιστέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ