Ο Μακ Άλιστερ σόκαρε τη Γιουνάιτεντ, κοντά στο όνειρο της Ευρώπης η Μπράιτον (1-0)

Ο Μακ Άλιστερ σόκαρε τη Γιουνάιτεντ, κοντά στο όνειρο της Ευρώπης η Μπράιτον (1-0)

Το γκολ από εκτέλεση πέναλτι του Αλέξις ΜακΆλιστερ στο 90+9' έδωσε τη νίκη στην Μπράιτον απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το τρίποντο αυτό να διατηρεί τους «γλάρους» σε τροχιά Europa League.

«Πλώρη» για την έξοδο στην Ευρώπη έβαλε η Μπράιτον μετά το σημερινό «τρίποντο» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0), χάρη στο γκολ-πέναλτι του Μακ Άλιστερ στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο «Άμεξ» έπεσε η «αυλαία» της 28ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής της Premier League με τους γηπεδούχους, που έχουν και ματς λιγότερο, να παίρνουν τη νίκη και να μπαίνουν, πλέον, σε «θέση οδηγού», όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη, καθώς άφησαν πίσω τις Τότεναμ και Αστον Βίλα, που μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης «μοιράζονταν» την 7η θέση.

Διαβάστε επίσης: Euroleague playoffs: Τα εννέα «διπλά», η σειρά που θα μείνει στην Ιστορία και ο Σλούκας- Τι ακολουθεί μέχρι το Κάουνας

Ματς λιγότερο έχουν και οι «κόκκινοι διάβολοι, που παρά την ήττα τους παραμένουν στο +4 από την 5η της κατάταξης, Λίβερπουλ κι εξακολουθούν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, σε ό,τι αφορά την έξοδο στο Champions League.

Μπράιτον: Στιλ – Καϊσέδο, Γουέμπστερ, Ντανκ, Εστουπινιάν – Γκίλμουρ (75’ Κόλγουιλ), ΜακΆλιστερ – Μπουνανότε (63’ Μαρς), Ενσίσο, Μιτόμα – Γουέλμπεκ (75’ Ούνταβ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Γουάν Μπισάκα, Λίντελοφ, Σο, Νταλότ – Κασεμίρο, Φρεντ (76’ Σάμπιτσερ) – Άντονι (76’ Σάντσο), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ – Μαρσάλ (84’ Βέγκχορστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ