Γουίλσιρ : «Όλα είναι ανοιχτά, περιμένω τον νέο προπονητή»

Γουίλσιρ : «Όλα είναι ανοιχτά, περιμένω τον νέο προπονητή»

Ο Τζακ Γουίλσιρ μίλησε για το μέλλον του στην Άρσεναλ και τόνισε πως όλα είναι ανοιχτά, διότι περιμένει να μάθει και τον νέο προπονητή των κανονιέρηδων.

Ο Τζακ Γουίλσιρ θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ και ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο εκπνέει τον Ιούνιο. Ο 26χρονος Άγγλος διεθνής μέσος, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Μπόρνμουθ δανεικός, επέστρεψε φέτος στην Άρσεναλ και έχει κάνει θετικές εμφανίσεις.

Σύμφωνα, με τα βρετανικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022, για να τον κρατήσει στο δυναμικό της, αλλά η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται και του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο.

Σκοπός της είναι να προσφέρει στον διεθνή άσο 90.000 λίρες την εβδομάδα, όσα δηλαδή λαμβάνει αυτή τη στιγμή, αλλά ο Γουίλσιρ, μέσω του περιβάλλοντος του, δηλώνει πως όλα είναι ανοικτά.

«Όλα παραμένουν στο ίδιο σημείο. Ακόμη μιλάμε πάντως. Βέβαια δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής, όμως πιστεύω ότι κάτι μπορεί να γίνει. Πάντως δεν έχω σκεφτεί το πώς θα είναι αν φύγω από την Αρσεναλ. Όλα είναι ανοικτά», ανέφερε ο Άγγλος διεθνής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ