Σε εποχή Ποτσετίνο η Τσέλσι (pics)

Σε εποχή Ποτσετίνο η Τσέλσι (pics)

Όπως αναφέρουν πολλά Μέσα ενημέρωσης τις επόμενες ημέρες η Τσέλσι θα ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία της με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Έτοιμος να υπογράψει. Σε εποχή Ποτσετίνο βαδίζει ολοταχώς η Τσέλσι αφού μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία της με τον Αργεντινό τεχνικό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο της Telegraph όσο και της Athletic αλλά και με tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογραφούν τα τελικά συμβόλαια μεταξύ των δυο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: Λούντζης: «Πάμε στο Final 4 να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ποτσετίνο θα υπογράψει συμβόλαιο για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους «μπλε» ξανά στις επιτυχίες αντικαθιστώντας και τον Φρανκ Λάμπαρντ που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ιθυνόντων.

Ο Αργεντινός τεχνικός σημειώνουμε τελευταία ανέλαβε την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ήταν ανενεργός εδώ και ένα χρόνο. Έχει εμπειρία και μάλιστα μεγάλη από την Premier League όπου κοουτσάρισε πρώτα τη Σαουθάμπτον και ύστερα την Τότεναμ με μεγάλη επιτυχία. Τον Ιούνιο λοιπόν επιστρέφει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι αυτή τη φορά, και να την οδηγήσει σε καλύτερες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ