Κλοπ : «Έρχονται κι άλλες ανανεώσεις μετά του Φιρμίνο»

Κλοπ : «Έρχονται κι άλλες ανανεώσεις μετά του Φιρμίνο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και αποκάλυψε πως σειρά θα πάρουν και τα άλλα μεγάλα αστέρια της Λίβερπουλ.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, που θα τον κρατήσει στο σύλλογο τουλάχιστον μέχρι το 2022. Ο Βραζιλιάνος διεθνής φορ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, θέλοντας να κλείσει τη φημολογία για μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Ο 26χρονος άσος, που υπέγραψε το νέο πολυετές συμβόλαιο, ανήκει στους «reds» από το 2015, όταν και πήρε μεταγραφή από την Χόφενχαϊμ, μετρώντας συνολικά 140 συμμετοχές και 50 γκολ. Φέτος, δε, πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν του με 27 τέρματα σε 50 εμφανίσεις.

Ο κόουτς των κόκκινων, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο φορ και αποκάλυψε πως σειρά θα πάρουν και τα άλλα μεγάλα αστέρια της ομάδας.

«Είναι πολύ ευχάριστα νέα. Ο Ρομπέρτο είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια μας και σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Η Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τα ατού της για να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη».

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ θα ακολουθήσουν οι Σάντιο Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Ράγκναρ Κλάβαν και Αλμπέρτο Μορένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ