All in της Νιουκάστλ για Φέλιξ, ετοιμάζει αντιπρόταση η Τσέλσι

All in της Νιουκάστλ για Φέλιξ, ετοιμάζει αντιπρόταση η Τσέλσι

Ο Ζοάο Φέλιξ που αγωνίζεται δανεικός στην Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, βρίσκεται στο στόχαστρο της Νιουκάστλ που ετοιμάζει πολύ δυνατή πρόταση για να τον κάνει δικό της.

Ο Ζοάο Φέλιξ θεωρείται ένας από τους επιθετικούς με τις καλύτερες προοπτικές σε όλη την Ευρώπη. Μετά από μια σούπερ χρονιά με την Μπενφίκα  τη σεζόν 2018-2019 (40συμ/20 γκολ) πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 127 εκατ. ευρώ, με τον Σιμεόνε να βλέπει στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα συνέχιζε την παράδοση μεγάλων επιθετικών των Μαδριλένων.

Η συνύπαρξη Σιμεόνε και Φέλιξ όμως δεν έδωσε τα απαιτούμενα αποτελέσματα με τον 23χρονο Πορτογάλο να ασφυκτιά με το αυστηρό προπονητικό και αγωνιστικό πλάνο του προπονητή του να να ψάχνεται να αποχωρήσει. Τη φετινό δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίζεται στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι η οποία πλήρωσε νοίκι 11 εκατ. ευρώ στους Μαδριλένους. Έχει 3 γκολ σε 18 συμμετοχές με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου και φαίνεται ψημένος να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Ιτούδη και Αταμάν στην Τουρκία! (vid)

Η Τσέλσι και ο Τοντ Μπόλι θέλει να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Λονδίνου, αλλά δεν δίνουν χρήματα στους ροχιμπλάνκος, προσφέροντας ανταλλαγή δύο παικτών (Κουκουρέγια και Ομπαμεγιάνγκ), για τον Φέλιξ κάτι που δεν… ενθουσιάζει την Ατλέτικο. Μάλιστα όπως αναφέρει η Marca την υπόθεση έρχεται να περιπλέξει μια άλλη ομάδα από την Αγγλία με ζάμπλουτους ιδιοκτήτες, η Νιουκάστλ. Μια ομάδα που έχει ήδη ξοδέψει 315 εκατ, ευρώ την περσινή και τη φετινή σεζόν και δεν φείδεται χρημάτων.

Προσανατολίζεται να δώσει λοιπόν στην Ατλέτικο 100 εκατ. ευρώ και να δελεάσει τον παίκτη με πενταετές πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Οι ροχιμπλάνκος που θέλουν να κάνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησαν (127 εκατ.), έχουν… ψηθεί από την προσφορά και ζητούν τα αντίστοιχα χρήματα και από την Τσέλσι, με τις εξελίξεις να αναμένονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ