Τόνεϊ: «Περιμένω το σκεπτικό της απόφασης»

Τόνεϊ: «Περιμένω το σκεπτικό της απόφασης»

O Ιβάν Τόνεϊ αναφέρθηκε στην τιμωρία που του επιβλήθηκε από την Αγγλική Ομοσπονδία.

Μεγάλο πλήγμα για την Μπρέντφορντ και την καριέρα του Ιβάν Τόνεϊ, που θα διακοπεί αναγκαστικά ενώ βρισκόταν σε πλήρη άνοδο με αποκορύφωμα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) καταδίκασε τον διεθνή, πλέον, επιθετικό με αναστολή κάθε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για οκτώ μήνες, λόγω παραβίασης του κανονισμού περί αθλητικών στοιχημάτων, στο διάστημα από το 2017 έως και το 2021.

Παρεμπιπτόντως, ο 27χρονος επιθετικός των «Μελισσών», σκόρερ 20 τερμάτων στην εφετινή Πρέμιερ Λιγκ, τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 50.000 λιρών, που ισούται με 57.000 ευρώ.

Τόνεϊ: «Περιμένω το σκεπτικό της απόφασης»

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA), ο 29χρονος άσος έκανε το πρώτο σχόλιό του.

Ο Τόνεϊ έκανε ένα insta story εκφράζοντας την απογοήτευσή του, αλλά δεν έκανε περαιτέρω σχόλια καθώς -όπως επισήμανε- περιμένει την αιτιολογία της απόφασης.

«Είμαι απογοητευμένος για το ότι δεν θα παίξω στους επόμενους οκτώ μήνες. Οι γραπτοί λόγοι για την απόφαση της Επιτροπής δεν έχουν ακόμα δημοσιευθεί, οπότε δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο σε αυτό το σημείο, πέραν του να ευχαριστήσω την οικογένεια τους φίλους μου, την Μπρέντφορντ και τους φιλάθλους μας για τη συνεχή υποστήριξή τους, καθώς ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Τώρα επικεντρώνομαι στην επιστροφή στο παιχνίδι που αγαπώ τη νέα σεζόν», έγραψε ο Τόνεϊ στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ