Η Σίτι μπαίνει στη διεκδίκηση του Γκβάρντιολ

Η Σίτι μπαίνει στη διεκδίκηση του Γκβάρντιολ

Θα... ψαχτούν για τον Κροάτη αμυντικό και οι «πολίτες» μεταξύ άλλων...

Γιόσκο Γκβάρντιολ θα είναι το καλοκαίρι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού «παζαριού», καθώς ήταν η μεγάλη αποκάλυψη στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Διαβάστε επίσης: Πώς Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ μπορούν να γλιτώσουν έναν προκριματικό και να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό όμιλο…

Σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός, κέρδισε τις εντυπώσεις και οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του από τη Λειψία στο τέλος της σεζόν.

Από το περασμένο καλοκαίρι, οι υπεύθυνοι της Τσέλσι, είχαν εντοπίσει τις ικανότητες του Γκβάρντιολ, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε. Επίσης Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, ενώ και η Μάντσεστερ Σίτι έχει αποφασίσει να διεκδικήσει τα δικαιώματα του.

Η διοίκηση της Λειψίας, δαπάνησε 19 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από 1,5 χρόνο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ήδη, ο μάνατζερ του, επεξεργάζεται τις προτάσεις που φθάνουν στο γραφείο του.

Ο διεθνής αμυντικός έχει ρήτρα εξαγοράς 110 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του και ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον θέλει για παρτενέρ του Ρούμπεν Ντίας στην άμυνα των «πολιτών», καθώς αναμένεται ν’ αποχωρήσει ο Εϊμερίκ Λαπόρτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ