Χάαλαντ: «Η ζωή μου άλλαξε, δεν μπορώ να ζω πλέον φυσιολογικά»

Χάαλαντ: «Η ζωή μου άλλαξε, δεν μπορώ να ζω πλέον φυσιολογικά»

Ο Χάαλαντ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, εξηγεί τις τεράστιες αλλαγές που έγιναν στην προσωπική του ζωή μετά την έκρηξη της δημοφιλίας του και πως τις αντιμετωπίζει.

Ο Χάαλαντ θεωρείται το next big thing του ευρωπαϊκού αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Η σχεδόν αψεγάδιαστη πρώτη χρονιά του στην Premier League με τη Σίτι (52 γκολ και 8 ασίστ σε 50 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις), με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και… ετοιμάζεται να κατακτήσει και το Champions League, τον μετατρέπουν σταδιακά σε απόλυτο σούπερ σταρ.

Πολλοί μπορεί να πιστεύουν πως όλα είναι εύκολα για τον Νορβηγό. Ο Χάαλαντ όμως σε μια συνέντευξή του σε Μέσο της πατρίδας του, αποκάλυψε ανθρώπινες πτυχές του, μιλώντας για το πως η δημοσιότητα έχει επηρεάσει τη ζωή του και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε αυτό στην καθημερινότητά. Γιατί όπως φαίνεται είναι… δύσκολο να είσαι ο Χάαλαντ!

Διαβάστε επίσης: Λέει αντίο ο Λιβάι Γκαρσία…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 22χρονος Νορβηγός:

«Η ζωή έχει αλλάξει. Δεν μπορώ να ζω φυσιολογικά πλέον, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Νομίζω υπάρχουν μερικοί ακόμα άνθρωποι που ξέρουν ποιος είμαι πλέον, συνεπώς είναι λίγο πιο δύσκολο να κάνω τα πιο καθημερινά και φυσιολογικά πράγματα. Αλλά έτσι είναι η ζωή μου τώρα, δεν θα διαμαρτυρηθώ γι’ αυτό.

Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου όσο μπορώ κάθε μέρα και να έχω καλούς, ειλικρινείς και συμπαθείς ανθρώπους γύρω μου. Νομίζω αυτό είναι το κλειδί. Κι αυτό ακριβώς είναι που έχω. Δεν με ενοχλούν τα υπόλοιπα ιδιαίτερα.

Βλέπω ποδόσφαιρο αρκετά εκτός γηπέδου, αλλά…  για παράδειγμα, δεν θα δω ποτέ έναν αγώνα μου σε επανάληψη. Πολλοί το κάνουν, αλλά εγώ δεν πιστεύω σε αυτό. Νομίζω μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική σκέψη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ