Οι στόχοι του Τεν Χαγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν

Οι στόχοι του Τεν Χαγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν

Ο Ολλανδός τεχνικός έθεσε τους στόχους της επόμενης ημέρας για τους «κόκκινους διαβόλους».

Ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε έναν σημαντικό στόχο της σεζόν εξασφαλίζοντας την επιστροφή της στο Champions League της επόμενης σεζόν μετά από ένα χρόνο απουσίας, ο προπονητής Έρικ τεν Χαγκ κατέστησε σαφές ότι η ομάδα του έχει ακόμη δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Μπέλιγχαμ: Πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Γιουνάιτεντ, που κυνηγάει ένα εγχώριο double, αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι, που με τη σειρά της κυνηγάει το treble στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στις 3 Ιουνίου στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

«Η επόμενη εβδομάδα θα είναι μεγάλη και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας», δήλωσε ο Τεν Χαγκ στο Sky Sports την Πέμπτη και συνέχισε: «Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να δώσουμε στους εαυτούς μας την καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε το κύπελλο».

Η Γιουνάιτεντ κατέκτησε το Carabao Cup τον Φεβρουάριο, εν μέσω συζητήσεων ότι η ομάδα ίσως θα μπορούσε να διεκδικήσει το treble. Ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε κανένα περιθώριο σε ότι αφορά στη διεκδίκηση της Premier League, έναν τίτλο που εξασφάλισε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Σίτι ελπίζει τώρα να μιμηθεί το treble της Γιουνάιτεντ το 1999 όταν κατέκτησε την Premier League, το Champions League και το FA Cup.
«Ακόμα δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά επιστρέφουμε στο Champions League και νομίζω ότι αυτό ήταν ένα πραγματικά σημαντικό βήμα», είπε ο Τεν Χαγκ.

Ερωτηθείς για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τη Φούλαμ είπε: «Μπορούμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας και να μην τραυματιστούμε. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Η Γιουνάιτεντ απέχει μία νίκη από το να ισοφαρίσει το ρεκόρ των εντός έδρας νικών σε όλες τις διοργανώσεις (27) που κρατάει από τη σεζόν 2002-03.
Ερωτηθείς πώς αισθάνεται και ενώ βρίσκεται κοντά στο τέλος της πρώτης του σεζόν στη Γιουνάιτεντ, ο Ολλανδός είπε: «Είμαι άνετα εδώ. Θυμάμαι ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι (ήττα 4-0 από την Μπρέντφορντ) ήταν δύσκολο, αλλά έχουμε φτιάξει μια ομάδα με καλό πνεύμα, δουλεύουμε καλά στο προπονητικό γήπεδο και έχουμε αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ