Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 4-1: Διέλυσε το φάντασμα των «μπλε» και θα κουνήσει… σεντόνι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 4-1: Διέλυσε το φάντασμα των «μπλε» και θα κουνήσει… σεντόνι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοπέδωσε την Τσέλσι (4-1) και έκλεισε θέση στο Champions League της νέας σεζόν.

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ότι ήθελε την παραπαίουσα Τσέλσι (4-1), τσεκάροντας το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Η αρμάδα του Τεν Χαγκ έστησε πάρτι στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ και με το αποψινό τρίποντο ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Γιουνάιτεντ θα κουνήσει σεντόνι τη νέα σεζόν, ενώ με το αποτέλεσμα δεν χάρηκε η Λίβερπουλ που πήρε τον δρόμο για το Europa League. Από την άλλη, η κατρακύλα της Τσέλσι συνεχίζεται, με τους «μπλε» να βρίσκονται στην 12η θέση, μία στροφή πριν το τέλος της Premier League.

Διαβάστε επίσης: «Ολυμπιακός και Σλούκας κοντά σε συμφωνία για νέο 3ετές» (pic)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 7’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν από αριστερά, ο Κασεμίρο με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Στο 24’ τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε ο Άντονι και στο 32’ ο Χάβερτς αστόχησε εξ επαφής με κεφαλιά. Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και στο 45+1’ ο Γκάλαχερ βρέθηκε μόνος του στα δεξιά, αλλά το διαγώνιο πλασέ του έφυγε ελάχιστα έξω.

Και αφού οι μπλε δεν έστελναν την μπάλα στο πλεκτό του Ντε Χέα, στο 45+4’ ο Κασεμίρο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μαρσιάλ μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 47’  ο Μπρούνο σούταρε από το πέναλτι, αλλά σημάδεψε το δοκάρι και στο 72’ ο Μπρούνο κέρδισε πέναλτι από τον Φοφανά και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 3-0. Μάλιστα στο 78’ ο Φοφανά υπέπεσε σε τραγικό λάθος και ο Ράσφορντ με διπλή προσπάθεια εξ επαφής έγγραψε το 4-0.

Στο 84’ το σουτ του Γκαρνάτσο τράνταξε το δοκάρι του Κέπα και στο 89’ ο Φέλιξ έκανε υπέροχη κούρσα από το κέντρο και με πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής μείωσε σε 4-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σο (46’ Μαλάσια), Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Βαράν, Έρικσεν (70’ Φρεντ), Κασεμίρο, Σάντσο, Μπρούνο Φερνάντες (85’ ΜακΤόμινεϊ), Άντονι (28’ Ράσφορντ), Μαρσιάλ (70’ Γκαρνάτσο)

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Χολ, Φοφανά, Τσαλομπά, Φερνάντες, Γκάλαχερ (82’ Ντ.Φοφανά), Τσουκβουεμέκα (82’ Λόφτους Τσικ), Μαντουεκέ (82’ Ζιγές), Μούντρικ (65’ Πούλισικ), Χάβερτς (65’ Ζοάο Φέλιξ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ