Άλαρνταϊς: «Θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε την Κυριακή»

Άλαρνταϊς: «Θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε την Κυριακή»

Ο Σαμ Άλαρνταϊς μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι που έχει να δώσει η Λιντς και θα κρίνει την παραμονή της ή όχι στη μεγάλη κατηγορία.

Ο τελευταίος αγώνας της Premier League είναι μια κατάσταση «ζωής ή θανάτου» για την Λιντς που απειλείται με υποβιβασμό, δήλωσε ο Σαμ Άλαρνταϊς, καθώς η ομάδα του προσπαθεί να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Με τη Σαουθάμπτον να έχει υποβιβαστεί, τρεις ομάδες – η Λιντς (19η), η Λέστερ (18η) και η Έβερτον (17η) – παραμένουν σε κίνδυνο.

Η Λιντς έχει χάσει 7 από τα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς. Χρειάζεται να κερδίσει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, αλλά και συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων για να παραμείνει στην κατηγορία.

«Λατρεύω την ατμόσφαιρα. Κάναμε προπονήσεις στο γήπεδο γιατί εδώ θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε την Κυριακή (28/05), όσον αφορά το αποτέλεσμα», είπε ο Άλαρνταϊς στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ στο «Έλαντ Ρόουντ».

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε στους παίκτες την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζονται. Τα πάντα έχουν να κάνουν με αυτό το γήπεδο και τη φανταστική ατμόσφαιρα που θα το συνοδεύσει.

Ελπίζω να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να κερδίσουμε το παιχνίδι», πρόσθεσε ο Άλαρνταϊς, ο οποίος ήρθε στη Λιντς νωρίτερα αυτό το μήνα με μόλις τέσσερις αγώνες να απομένουν.

Είπε ότι οι σπουδαίοι Σκωτσέζοι Έντι Γκρέι, Γκάρι ΜακΆλιστερ και Γκόρντον Στράχαν επισκέφτηκαν τους παίκτες της Λιντς: «Δείχνει το πόσο σημαντική είναι η Λιντς και τι σήμαινε για αυτούς, αλλά και το γεγονός ότι πέρασαν πολύ επιτυχημένες στιγμές εδώ.

Μια διαφορετική φωνή που μιλάει για το τι έκαναν σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και πόσο αγαπούν τον σύλλογο είναι πραγματικά σημαντική», πρόσθεσε ο Άλαρνταϊς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ