Σώθηκε η Έβερτον – Μαύρο απόγευμα για Λέστερ και Λιντς που υποβιβάστηκαν

Σώθηκε η Έβερτον – Μαύρο απόγευμα για Λέστερ και Λιντς που υποβιβάστηκαν

Η Έβερτον νίκησε με 1-0 την Μπόρνμουθ και έμεινε στην Premier League, αντίθετα με τις Λέστερ και Λιντς που αποχαιρέτησαν τη μεγάλη κατηγορία. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Στην τελευταία αγωνιστική της Premier League το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Σαουθάμπτον στην Championship και στο τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο παιζόταν ανάμεσα σε Αστον Βίλα και Τότεναμ. Όλα τα υπόλοιπα είχαν κριθεί προ πολλού, με τη Μάντσεστερ Σίτι να κατακτά το πρωτάθλημα, τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ να συμπληρώνουν την τετράδα και τις Λίβερπουλ, Μπράιτον να παίρνουν το εισιτήριο για το Europa League.

Η μεγάλη κερδισμένη της τελευταίας στροφής ήταν αναμφίβολα η Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» νίκησαν με 1-0 την Μπόρνμουθ χάρη σε γκολ του Ντουκουρέ και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, σε αντίθεση με τις Λέστερ και Λιντς. Η πρωταθλήτρια του 2016 μπορεί να επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ, ωστόσο δεν ήθελε νίκη των «ζαχαρωτών» κι έτσι επτά χρόνια μετά τις σπουδαιότερες μέρες της ιστορίας της, υποβιβάστηκε. Μαζί της και η Λιντς που ηττήθηκε με 1-4 από την Τότεναμ, η οποία έμεινε όμως εκτός Ευρώπης. Εκεί επέστρεψε μετά από 12 χρόνια η Άστον Βίλα που νίκησε με 2-1 την Μπράιτον και θα παίξει στο Conference League.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση-έκπληξη από Πολωνία «σκάει» για άσο του Ολυμπιακού!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η νίκη της Μπρέντφορντ επί της πρωταθλήτριας Σίτι με 1-0, το χορταστικό 4-4 της Σαουθάμπτον με τη Λίβερπουλ και το 5-0 της Άρσεναλ επί της Γουλβς ενώ η Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Φούλαμ.

Τα αποτελέσματα της 38ης αγωνιστικής της Premier League:

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ