Πολλοί οι μνηστήρες για Κέιν, όμως αυτός θέλει να μείνει κάτοικος Αγγλίας!

Πολλοί οι μνηστήρες για Κέιν, όμως αυτός θέλει να μείνει κάτοικος Αγγλίας!

Ο Χάρι Κέιν έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με την Τότεναμ, ωστόσο δεν αποκλείεται να φύγει το φετινό καλοκαίρι, αλλά να παραμείνει κάτοικος Αγγλίας.

Οι «μνηστήρες» για τον Χάρι Κέιν, είναι κατά κύριο λόγο, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεδομένα, ο Κέιν θέλει να παραμείνει στο Νησί και έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» θεωρούνται ως ο επικρατέστερος επόμενος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου άσου.

Η αξία του Κέϊν στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο πλησιάζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ και, το προσεχές μεταγραφικό παζάρι φαντάζει ιδανική ευκαιρία για την Τότεναμ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο Κέιν θα φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε επίσης: Ο Πεπ βρήκε έναν… Μπουσκέτς, στο πρόσωπο του Στόουνς (pic, vid)

Ο Κέιν κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος και εκτός από την κατάκτηση τίτλων, το ρεκόρ για τον κορυφαίο σκόρερ στην Premier League, είναι αυτό που κυνηγά ο Άγγλος. Με τα 30 γκολ που σημείωσε φέτος σε 38 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα, απέχει μόλις 48 τέρματα από το θρυλικό ρεκόρ που κατέχει με 260 τέρματα ο Αλαν Σίρερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ