Στόουκ – Κρίσταλ Πάλας 1-2

Στόουκ – Κρίσταλ Πάλας 1-2

Η Στόουκ ήθελε μόνο νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Κρίσταλ Πάλας ώστε να διατηρήσει τις μαθηματικές της ελπίδες για παραμονή. Όμως δεν τα κατάφερε, με το τελικό 1-2 να σφραγίζει τον υποβιβασμό της.

Η Στόουκ αποχαιρετά την Premier League μετά από 10 χρόνια παρουσίας. Η ήττα με 2-1 στην έδρα της από την Κρίσταλ Πάλας καταδίκασε τους Πότερς που πλέον πρέπει να αρχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Σακίρι στο 43′. Παρόλα αυτά, οι -σχεδόν- αδιάφοροι βαθμολογικά φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να μηδενίσουν τις ελπίδες παραμονής της Στόουκ.

Στο 68′ o Λόφτους-Τσικ βρήκε ωραία τον ΜακΆρθουρ που από πλάγια θέση νίκησε τον Μπάτλαντ για το 1-1. Από ο γκολ της Πάλας και μετά, η Στόουκ βγήκε μαζικά στην επίθεση, χωρίς όμως να έχει σωστό πλάνο. Έτσι, όχι μόνο δεν κατάφερε να απειλήσει, αλλά το πλήρωσε στην κόντρα.

Στο 86′ ο Βαν Άανχολτ βρέθηκε απέναντι από τον Μπάτλαντ και με υποδειγματικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την Στόουκ στην Championship.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Οι συνθέσεις

Στόουκ (Λάμπερτ): Μπάτλαντ, Τζόνσον (77′ Κάμπελ), Σόουκρος, Ζουμά, Πίτερς, Σακίρι, Άλεν, Ενιαγέ, Μπάουερ, Ντιούφ, Κράουτς (67′ Σομπί).

Κρίσταλ Πάλας (Χόγκσον): Χένεσι, Άανχολτ, Σακό, Τόμκινς, Γουόρντ (40′ Κέλι), Λόφτους-Τσικ, Καμπάιγ (63′ Μπεντέκε), Μιλιβόγεβις, ΜακΆρθουρ, Ζαχά, Τάουνσεντ (88′ Σλούπ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ