Έτοιμος για μεγάλο άλμα ο Μιλιβόγεβιτς

Έτοιμος για μεγάλο άλμα ο Μιλιβόγεβιτς

Ο Σέρβος μέσος σώζει και φέτος την Κρίσταλ Πάλας κι αποδεικνύεται η κορυφαία μεταγραφή των λονδρέζων τα δύο τελευταία χρόνια. Η συμμετοχή του στην τελική φάση του Μουντιάλ και οι πληροφορίες για ενδιαφέρον της Τότεναμ και όχι μόνο. Η εντυπωσιακή ατάκα του παλαίμαχου άσου της Λίβερπουλ, Ντάνι Μέρφι για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Τον Ιανουάριο του 2017 η Κρίσταλ Πάλας αποφάσισε να δαπανήσει 16 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από τον Ολυμπιακό. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τους λονδρέζους που μάχονταν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Κάποιοι θεώρησαν πως δεν υπήρχε περίπτωση ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό οι πρωτευουσιάνοι. Τα κατάφεραν και ο Μίλι τους βοήθησε σημαντικά.

Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η συνεισφορά του πρώην ερυθρόλευκου μέσου στην φετινή πορεία της Κρίσταλ Πάλας, η οποία έχει επί της ουσίας εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρέμιερ λιγκ. Ο διεθνής άσος ήταν με μια λέξη εντυπωσιακός. Έκανε όλες τις δουλειές και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ο MVP της ομάδας του Λονδίνου.

Η χρονιά ήταν εκπληκτική για τον Σέρβο και όλοι αναγνωρίζουν την ηγετική παρουσία του Μιλιβόγεβιτς. Είναι ο παίκτης που έκανε την διαφορά για την Πάλας και το καλοκαίρι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αν μάλιστα ο διεθνής άσος της Πάλας κάνει καλό Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Σερβίας, τότε θα είναι πολύ δύσκολο (για να μην πούμε απίθανο) να μείνει στο Σέλχαρστ Παρκ.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι υπάρχουν ομάδες που βλέπουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την προοπτική απόκτησης του Μιλιβόγεβιτς. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες «πηγές» είναι θέμα χρόνου να δεχθεί η Κρίσταλ Πάλας πρόταση από άλλη ομάδα του Λονδίνο για τον διεθνή Σέρβο αμυντικό.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως η Τότεναμ (και όχι μόνο) παρακολουθεί με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την υπόθεση του Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας. Τα όσα δήλωσε μάλιστα ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ, Ντάνι Μέρφι, φανερώνουν πόσο σημαντικός είναι ο Μιλιβόγεβιτς για την ομάδα του Λονδίνου.

«Αν μια ομάδα θέλει να κάνει βήματα προόδου πρέπει να κρατά στο δυναμικό της παίκτες που μπορούν να ηγηθούν. Και ο Μιλιβόγεβιτς είναι παίκτης ηγέτης για την Κρίσταλ Πάλας. Έχει παίξει σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι πάντα εκεί για την ομάδα του, ακόμα και όταν προέρχεται από τραυματισμό. Τέτοιοι παίκτες κάνουν την διαφορά, αυτούς τους παίκτες μου αρέσει να βλέπω», υποστήριξε ο Ντάνι Μέρφι.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αν ο πρώην μεσοαμυντικός του Ολυμπιακού πάει καλά στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα «εκτοξεύσει» τις μετοχές κι αυτό ίσως να σημαίνει και πολλά εκατ. λίρες στα ταμεία της Κρίσταλ Πάλας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Σέρβος χαφ έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί πολύ καλά στο πιο δύσκολο, στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ