Άρσεναλ : «Θα μου λείψει ο ανταγωνισμός» δήλωσε ο Βενγκέρ (pic)

Άρσεναλ : «Θα μου λείψει ο ανταγωνισμός» δήλωσε ο Βενγκέρ (pic)

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της 22χρονης καριέρας του στον πάγκο της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε δηλώσεις στο match programme, τονίζοντας ότι περισσότερο από όλα, θα του λείψει ο ανταγωνισμός.

Λίγο πριν από το τελευταίο του παιχνίδι, ως προπονητής της Άρσεναλ στο Emirates (6/5, 18:30), ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε δηλώσεις στο match programme με τη Μπέρνλι, τονίζοντας πως περισσότερο από όλα, θα του λείψει ο ανταγωνισμός.

Μετά από 22 χρόνια παρουσίας στον πάγκο των κανονιέρηδων, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού, με το κατάμεστο Emirates να δημιουργεί απίστευτη ατμόσφαιρα, τιμώντας τον Αλσατό προπονητή.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, τα «Wenger Out» εξαφανίστηκαν, δίνοντας τη θέση τους σε πανό και πλακάτ με περιεχόμενο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για όσα έδωσε στην ομάδα ο 68χρονος τεχνικός.

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα, το γήπεδο αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο με 60.000 οπαδούς της Άρσεναλ να φορούν φανέλες που θα γράφουν «Merci Arsene».

Διαβάστε όσα δήλωσε στο τελευταίο match programme, ως προπονητής των Gunners

«Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο από όλα σε αυτή τη δουλειά είναι ο ανταγωνισμός ο ίδιος. Το συλλογικό αίσθημα, η ανταλλαγή συναισθημάτων με ανθρώπους που δουλεύεις καθημερινά μαζί τους, η επιθυμία να νιώσεις κάτι μαζί και ο στόχος που έχεις συνεχώς μπροστά σου.

Θα μου λείψει η ένταση όλου αυτού, επειδή αυτό είναι που ξέρω σε όλη μου τη ζωή.Θα έλεγα ότι αυτό που συνδέει όλες τις ομάδες μου μέσα από τα χρόνια είναι η επιθυμία να παίζουν ως ενωμένη ομάδα, σε υψηλό ρυθμό, και να κάνεις τους παίκτες να φτάσουν σε μια σύνθετη μορφή συλλογικού ποδοσφαίρου.

Αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν τουλάχιστον τρεις παίκτες σε κάθε κίνηση, να εκφράζουν το ταλέντο τους και να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι όταν το ποδόσφαιρο εκφράζεται με συλλογικό τρόπο και με υψηλή κατανόηση, είναι τέχνη».

Δείτε το match programme

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ