Άρσεναλ : Η ενδεκάδα της στο πρώτο και στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Βενγκέρ (pics)

Άρσεναλ : Η ενδεκάδα της στο πρώτο και στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Βενγκέρ (pics)

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα προπονήσει την Άρσεναλ μπροστά στο κοινό της για τελευταία φορά και οι «κανονιέρηδες» παρουσίασαν την πρώτη και την τελευταία ενδεκάδα που έχει επιλέξει ο Αλσατός σε αυτά τα 22 χρόνια.

Η Άρσεναλ αγωνίζεται κόντρα στην Μπέρνλι σε λίγη ώρα (18:30) και το παιχνίδι αυτό είναι σημαδιακό, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ θα προπονήσει τους «κανονιέρηδες» για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό τους.

Ο Αλσατός τεχνικός αποχωρεί μετά από 22 χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ και η ομάδα του Λονδίνου μοιράστηκε μέσω twitter τη σημερινή ενδεκάδα της ομάδας (στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος), αλλά κι εκείνη που είχε επιλέξει ο Βενγκέρ στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι.

Παίκτες θρύλοι για τους «κανονιέρηδες» είχαν παραταχθεί για να αντιμετωπίσουν την Κόβεντρι (19/10/1996), τότε, με τον Βενγκέρ να έχει επιλέξει τους: Σίμαν, Ντίξον, Άνταμς, Μπόουλντ, Γουίντερμπερν, Κιόν, Μέρσον, Βιεϊρά, Πλατ, Χάρτσον, Ράιτ.

Τώρα, στο τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό της Άρσεναλ, ο Βενγκέρ έχει επιλέξει τους: Τσεχ, Μπεγιερίν, Τσέιμπερς, Μαυροπάνος, Κολάσινατς, Τζάκα, Γουίλσιρ, Μχιταριάν, Ιγουόμπι, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

…and here’s how we line up for his final home game ?#AFCvBFC pic.twitter.com/UBp12N7dzX

— Arsenal FC (@Arsenal) 6 Μαΐου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ