Ομάδα – έκπληξη για τον Κανός (pic)

Ομάδα – έκπληξη για τον Κανός (pic)

Τι αποκαλύπτουν στο εξωτερικό για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Μπρέντφορντ.

Την περίπτωση του Σέρτζι Κανός, ο οποίος το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Μπρέντφορντ, εξετάζει η Κλαμπ Αμέρικα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μεξικό.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης (20/6) υπήρξε ρεπορτάζ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σύμφωνα με το οποίο η Κλαμπ Αμέρικα ενδιαφέρεται για τον Ισπανό εξτρέμ. «Ο Σέρτζι Κάνος, ο Ισπανός εξτρέμ της Μπρέντφορντ που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακό, είναι ο παίκτης που θέλει η Κλαμπ Αμέρικα», αναφέρουν οι Μεξικανοί.

Διαβάστε επίσης: Μπαντιουγκού Φαντιγκά: Στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας (pic, vid)

Σύμφωνα με κάποια άλλα ρεπορτάζ, η μεξικάνικη ομάδα άρχισε ήδη τις επαφές με την Μπρέντφορντ, με την οποία ο Σέρτζι Κανός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Ισπανός εξτρέμ, όμως, δύσκολα θα παραμείνει στον βρετανικό σύλλογο τη νέα σεζόν, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Μπρέντφορντ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κανός ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά έπαιξε μόλις σε 8 παιχνίδια (4 γκολ, 3 ασίστ), καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην καριέρα του έχει παίξει σε 295 παιχνίδια, έχοντας συνολικά 47 γκολ και 45 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της πατρίδας του (K16, K17, K19).

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ