Σουόνσι – Σαουθάμπτον 0-1

Σουόνσι – Σαουθάμπτον 0-1

Η Σαουθάμπτον νίκησε εκτός έδρας τη Σουόνσι με γκολ του Γκαμπιαντίνι σε ένα ματς… εξάποντο παραμονής και βύθισε του Κύκνους στην 18η θέση και πιθανότατα στην Championship.

Η Σουόνσι υποδέχτηκε την Σαουθάμπτον για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Premier League, σε ένα ματς ζωής και θανάτου για αμφότερες, αφού βρίσκονταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το διακύβευμα της αναμέτρησης ήταν μεγάλο και δικαιολογεί το στείρο πρώτο ημίχρονο, με τη Σαουθάμπτον να έχει ελαφρά υπεροχή και δύο φάσεις με τον Τσάρλι Όστιν (31’, 43’). Οι Άγιοι στο δεύτερο μέρος συνέχισαν να είναι καλύτεροι με τον Όστιν να είναι συνεχής πηγή κινδύνων για την άμυνα των Κύκνων (52’, 72’), αλλά να τα χαλάει στην τελική προσπάθεια.

Κάτι που δεν έκανε ο Ιταλός φορ, Μανόλο Γκαμπιαντίνι, που στη φάση του 72’, ήταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή για να πάρει την επαναφορά από το σουτ του Όστιν και να κάνει το 1-0 για τη Σαουθάμπτον. Η Σουόνσι γενικά αν και γηπεδούχος, δεν φάνηκε καθόλου μέσα στο ματς παρά μόνο στο σουτ του Αγιού στο 47’ που απέκρουσε ο Μακ Κάρθι και ηττήθηκε δίκαια. Μια ήττα που κατά πάσα πιθανότητα την κάνει να ακολουθήσει τις Στόουκ και Γουέστ Μπρομ (υποβιβάστηκε με το σημερινό αποτέλεσμα) προς την Championship τη νέα σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ