Στους «Κόκκινους Διαβόλους» και επίσημα ο Μάουντ (pics)

Στους «Κόκκινους Διαβόλους» και επίσημα ο Μάουντ (pics)

Ο Μέισον Μάουντ είναι και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας το Λονδίνο και την Τσέλσι για να φορέσει τη φανέλα των «Κόκκινων Διαβόλων».

Ο Μέισον Μάουντ είναι και επίσημα από σήμερα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία συμφώνησε με την Τσέλσι για την αγορά του διεθνή μεσοεπιθετικού.

Ο 24χρονος Άγγλος άσος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας για να συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ».

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση του Μπαρτζώκα για Κάνααν και Πίτερς!

Οι «μπλε» είπαν «όχι» σε τρεις προσφορές της Γιουνάιτεντ και τελικά έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την παραχώρησή του για ένα ποσό που θα φτάσει συνολικά (μαζί με τα μπόνους) στα 70 εκατ. ευρώ.

Ο Μάουντ έχει στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, 279 εμφανίσεις με 58 γκολ και 53 ασίστ, ενώ είχε αναδειχθεί MVP της Τσέλσι δύο συνεχόμενες χρονιές, το 2020/21 και 2021/22. Παράλληλα έχει αγωνιστεί με την Εθνική Αγγλίας 36 φορές, με αποκορύφωμα τη συνεισφορά του στην πορεία των «Τριών Λιονταριών» μέχρι τον τελικό του Euro 2020.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 24χρονος δήλωσε:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να αφήσεις μία ομάδα που μεγάλωσες, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπροστά της μία τεράστια πρόκληση για την επόμενη φάση της καριέρας μου. Την είχα αντιμετωπίσει και ξέρω σε πόσο δυνατό σύνολο μπαίνω, και δεν βλέπω τη στιγμή να συμμετέχω σε αυτό το γκρουπ, με στόχο την κατάκτηση σημαντικών τίτλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ