Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση του Μπαρτζώκα για Κάνααν και Πίτερς!

Οριστικό: Αυτή είναι η απόφαση του Μπαρτζώκα για Κάνααν και Πίτερς!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε για τον Αϊζέια Κάνααν και τον Άλεκ Πίτερς και το αν θα μείνουν στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν

Ο Ολυμπιακός εν αναμονή της κρίσιμης απόφασης του Κώστα Σλούκα για το μέλλον του, «κλείνουν» σιγά σιγά τις ανοιχτές υποθέσεις τους για τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποφασίζει για τους Αϊζέια Κάνααν και Άλεκ Πίτερς.

Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν θα κρατήσει και τη νέα σεζόν τους δύο Αμερικανούς αφού οι ερυθρόλευκοι θα ενεργοποιήσουν τις δύο συμφωνίες, βάσει του σχετικού δικαιώματος που έχουν, με βάση τα deal που έκαναν πριν από έναν χρόνο.

Ο Ολυμπιακός ήταν γνωστό εδώ και λίγες μέρες ότι θα κρατήσει και τους δύο παίκτες, όμως σήμερα πάρθηκε και η οριστική απόφαση, μιας και είναι η καταληκτική ημερομηνία για να ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου τους. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν οι συμφωνίες θα επισημοποιηθούν εντός της ημέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ροτέισον των ξένων δεν θα αλλάξει σε ό,τι αφορά στις δικές τους περιπτώσεις, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να διατηρεί σε μεγάλο ποσοστό αναλλοίωτο τον κορμό του Ολυμπιακού.

Ο μοναδικός αστερίσκος αφορά στο NBA out που έχει ο Άλεκ Πίτερς στο δικό του συμβόλαιο, ένας όρος που λήγει στις 30 Ιουλίου, κάτι που φυσικά απλά υπάρχει σαν όρος και δεν «παίζει» σαν σενάριο, αφού δεν έχει κάποια πρόταση ο Αμερικανός αλλά ούτε θέλει να πάει στο ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ