Premier League: Θέλει τον Ίσκο στην Τσέλσι ο Μοράτα

Premier League: Θέλει τον Ίσκο στην Τσέλσι ο Μοράτα

Με τον Ίσκο θέλει να ξανασμίξει ο Αλβάρο Μοράτα, καθώς δήλωσε πως αν είχε την ευκαιρία θα τον έπαιρνε μαζί του στην Τσέλσι.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αλβάρο Μοράτα αποτέλεσε παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχίζει την καριέρα του στην Τσέλσι. Παρόλα αυτά παρακολουθεί την πρώην ομάδα του και έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις του Ίσκο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», αν μπορούσε θα τον έπαιρνε μαζί του στην Τσέλσι.

«Αν μπορούσα θα έφερνα τον Ίσκο στην Τσέλσι, όταν γυρίσω από την εθνική ομάδα. Αλλά νομίζω πως αυτήν τη στιγμή έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη Ρεάλ και είναι κλειδί για την Ισπανία», ανέφερε ο Ισπανός φορ.

«Νομίζω πως όταν νιώθει σημαντικός είναι ασταμάτητος. Το βλέπει όλος ο κόσμος από τότε που έχει σημαντικό ρόλο στη Ρεάλ. Είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες τόσο στη Ρεάλ όσο και στην εθνική. Αλλάζει τα παιχνίδια, κάνει την διαφορά. Χορεύει με την μπάλα. Επίσης είναι και φίλος μου», πρόσθεσε ο επιθετικός της Τσέλσι.

Την φετινή σεζόν ο Ίσκο έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης, εκμεταλλευόμενος την απουσία του Γκάρεθ Μπέιλ λόγω τραυματισμών. Μέχρι στιγμής, σε 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 5 γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ