Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με τιμή εκκίνησης τα 60 εκατ. ευρώ για την πώληση του Μαγκουάιρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Με τιμή εκκίνησης τα 60 εκατ. ευρώ για την πώληση του Μαγκουάιρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην πώληση του Χάρι Μαγκουάιρ, κοστολογώντας τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό στα 60 εκατ. ευρώ.

Στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να μπουν σε συζητήσεις για την πώλησή του και φαίνεται να τον κοστολογούν περίπου στα 60 εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός για τον οποίο η Γιουνάιτεντ το 2019 δαπάνησε 87 εκατομμύρια ευρώ, μοιάζει πλέον να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαγκ. Ενώ επί παρουσίας του Ολλανδού στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ξεκίνησε έχοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, σταδιακά έπεσε στην ιεραρχία των στόπερ, όντας αυτή τη στιγμή πίσω από τους Βαράν, Μαρτίνες, Λίντελοφ αλλά και τον αριστερό μπακ Λουκ Σο.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ιμπόρα

Σύμφωνα πάντως με το Manchester Evening News, αυτό δεν επηρεάζει της Γιουνάιτνετ που ζητάει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Μαγκουάιρ – που έχει συμβόλαιο ως το 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ