Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην τελική ευθεία το θέμα του Ονάνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην τελική ευθεία το θέμα του Ονάνα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα έχει βρει σε όλα με τον Αντρέ Ονάνα, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί και η συμφωνία με την Ίντερ ώστε ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας να γίνει «κόκκινος διάβολος»

Μάντσεστερ Γιουναίτεντ και Ίντερ μπαίνουν στην τελική εβδομάδα των διαπραγματεύσεων τους για την μεταγρταφή του Αντρέ Ονάνα. O Καμερουνέζος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του πρώην προπονητή του, Έρικ Τεν Χαγκ και αποτελεί θέμα ημερών να βρεθεί στο «νησί» για τα ιατρικά και τις τελευταίες λεπτομέρεις του συμβολαίου του.

Ο Ονάνα αποτελεί προσωπική επιλογή του Ολλανδού τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ξανά στον Άγιαξ με απόλυτη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Πιζάρο!

Ο 27χρονος Καμερουνέζος θα ενταχθεί στο δυναμικό των «κόκκινων διαβόλων» ως αντικαταστάτης του Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος αποχώρησε από το Μάντσεστερ μετά από 12 χρόνια.

Στόχος της Γιουνάιτεντ είναι να έχει ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας ο Ονάνα πριν τις 18 Ιουλίου, όπου και θα αποχωρήσουν με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Ονάνα πέρασε στην Ίντερ ένα χρόνο στον οποίον έφτασε με τους «Νερατζούρι» μέχρι τον τελικό του Champions League και την ήττα από την Μάντσεστερ Σ’ιτι, ενώ έκανε 41 συμμετοχές την σεζόν που μας πέρασε, εκ των οποίων οι 19 ολοκληρώθηκαν με μηδέν παθητικό για την ομάδα του.

Στον Άγιαξ, εκεί δηλαδή όπου είχε συνεργαστεί ξανά με τον Τεν Χαγκ, είχε κάνει 214 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ