Επενδύει στο αγγλικό ποδόσφαιρο ο Ράσελ Γουέστμπρουκ

Επενδύει στο αγγλικό ποδόσφαιρο ο Ράσελ Γουέστμπρουκ

Σε μια ασυνήθιστη επιχειρηματική κίνηση προέβη ο Ράσελ Γουέστμπρουκ που αποφάσισε να επενδύσει σε μια ιστορική ομάδα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Λιντς, μια από τις ιστορικότερες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου υποβιβάστηκε πρόσφατα από την Premier League στην Championship. Αυτό δεν εμπόδισε όμως την 49ers Enterprises να εξαγοράσει την αγγλική ομάδα, με το όνομα του Ράσελ Γουέστμπρουκ να ξεχωρίζει μεταξύ των επενδυτών!

Η 49ers Enterprises πρόκειται για μια κοινοπραξία που απέκτησε το 56% της Λιντς από τον Αντρέα Ραντριτσάνι και είναι επί της ουσίας το εκτελεστικό/οικονομικό όργανο της ομάδας του NFL, San Fransisco 49ers. Μεταξύ των ατόμων που συμμετέχουν στο εγχείρημα αυτό και θα λογίζονται ως μέτοχοι της Λιντς πλέον ξεχωρίζει το όνομα του superstar του ΝΒΑ, Ράσελ Γουέστμπρουκ αλλά και των αθλητών του γκολ Τζόρνταν Σμιθ και Τζάστιν Τόμας.

Διαβάστε επίσης: Το «φέσι» του Παπαγιάννη, ο Ιτούδης και τα 3 εκατ ευρώ στον Σλούκα

Όπως είναι λογικό η εμπλοκή ενός αθλητή του κύρους και της δημοτικότητας του Γουέστμπρουκ τραβάει τα βλέμματα, με τον 34χρονο γκαρντ να μιλάει σχετικά με την επενδυτική του δραστηριότητα σε μια εκδήλωση της εταιρείας Sportico που ειδικεύεται στις αθλητικές επενδύσεις:

«Ήμουν αρκετά τυχερός που συνομίλησα με τους ιδιοκτήτες της 49ers Enterpises. Είχα την τύχη να μιλήσω με φίλους μου, καθώς και τον επιχειρηματικό μου συνεργάτη, συζητώντας για το αν αυτή η επιλογή είναι η σωστή, καθώς και πως θα μπορούσαμε να την εξελίξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ