Λούτον: Πήρε αναβολή στην εντός έδρας πρεμιέρα λόγω εργασιών στο γήπεδο της

Λούτον: Πήρε αναβολή στην εντός έδρας πρεμιέρα λόγω εργασιών στο γήπεδο της

Αναβολή πήρε η πρεμιέρα της Λούτον στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Μπέρνλι εξαιτίας εργασιών στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ».

Η Λούτον είχε κάνει αίτημα για αναβολή της εντός έδρας πρεμιέρα της απέναντι στη Μπέρνλι, με την επιτροπή της Premier League να το κάνει αποδεκτό, καθώς το γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο εξαιτίας των εργασιών που λαμβάνουν χώρα μετά την άνοδο της ομάδας από την Championship.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ», την ιστορική έδρα της Λούτον, η οποία βρίσκεται ακόμη σε φάση ανακαίνισης ώστε να πληροί τις προύποθέσεις για τα «μεγάλα σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Ο «μπόμπερ» Μίχαϊλιουκ που βάζει φωτιά στα καλάθια και ο «εγκέφαλος» Νέτο – Ο Μπαρτζώκας αποφασίζει…

Μία από τις εργασίες περιλαμβάνει την κατασκευή νέας κερκίδας που θα φιλοξενεί τα ΜΜΕ. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει πως οι εργασίες είναι μπροστά από τον προγραμματισμό, όμως η λίγκα απαιτεί να έχουν ολοκληρωθεί αρκετά πριν από την «παρθενική» χρήση του γηπέδου στη νέα σεζόν, ώστε να διαπιστωθούν και να διορθωθούν εγκαίρως τα όποια προβλήματα προκύψουν.

Η Λούτον δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο και γι’ αυτό ζήτησε την αναβολή του πρώτου εντός έδρας αγώνα της που ήταν προγραμματισμένος για τις 19 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ