Ο Ρούμπεν Νέβες αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε την Σαουδική Αραβία

Ο Ρούμπεν Νέβες αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε την Σαουδική Αραβία

Το να αφήσεις το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για αυτό της Σαουδικής Αραβίας στα 26 σου χρόνια θέλει μια καλή εξήγηση και ο Ρούμπεν Νέβες φρόντισε να απαντήσει στο ερώτημα του, βάζοντας πάνω από όλα την οικογένεια του.

Τι σε κάνει να αφήσεις την Premier League στα 26 σου για να πας σε ένα πολύ κατώτερο πρωτάθλημα στην καλύτερη σου ηλικία και ενώ έχεις τόσο ταλέντο. Ο Ρούμπεν Νέβες αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να παίζει από εδώ και στο εξής στα χρώματα της Αλ Χιλάλ, εκεί όπου θα έχει συμπαίκτες τους Καλιντού Κουλιμπαλί και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Ο Νέβες αποτελούσε βασικό στέλεχος της Γουλβς για έξι χρόνια, κάνοντας συνολικά 253 συμμετοχές με τον σύλλογο και έχοντας 30 γκολ και 13 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Εποχή Ποτσετίνο στην Τσέλσι – Τι περιμένουν από τον Αργεντινό οι «Μπλε»;

Εξήγησε λοιπόν τους λόγους που επέλεξε την Μέση Ανατολή, λέγοντας χαρακτηριστικά «Για να δώσω στην οικογένεια μου την ζωή που πάντα ονειρευόμουν για αυτούς. Αυτός ήταν για εμένα ο κύριος λόγος για να μην έχω καμία αμφιβολία αναφορικά με την αποδοχή της πρότασης».

Ενώ συμπλήρωσε «Έχω τρία παιδιά και μια σύζυγο. Το να τους προσέχω είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο για εμένα».

Αναφέρθηκε και το project της Αλ Χιλάλ. «Το project, να είναι η Αλ Χιλάλ η κορυφαία ομάδα στην Ασία. Μόλις τα νέα άρχισαν να γίνονται γνωστά, τα social media μου «τρελάθηκαν», ήταν απίστευτο το να βλέπεις τον αριθμό φιλάθλων που έχει η Αλ Χιλάλ και πόσο πάθος έχουν για το ποδόσφαιρο επίσης, όποτε σίγουρα ήταν μια καλή απόφαση για εμένα και την οικογένεια μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ