Μέσι: «Πολύ χαρούμενος που επέλεξα την πόλη του Μαϊάμι, σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή»

Μέσι: «Πολύ χαρούμενος που επέλεξα την πόλη του Μαϊάμι, σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή»

Όσα ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι στις δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι.

Η Ίντερ Μαϊάμι παρουσίασε τον Λιονέλ Μέσι, μαζί με τον Σέρχιο Μπουσκέτς, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο γήπεδο της ομάδας, όπου μαζεύτηκαν περίπου 20.000 φίλαθλοι.

Σε κάποια στιγμή ο Αργεντίνος σούπερ σταρ πήρε το μικρόφωνο και έστειλε το δικό του μήνυμα. Αφού πρώτα ευχαρίστησε τους πάντες για την υποδοχή, τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που επέλεξε το Μαϊάμι για την οικογένειά του, ενώ αναφέρθηκε και στο project της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι:

«Σας ευχαριστώ πολύ. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Μαϊάμι για αυτή την υποδοχή, αυτή τη στοργή. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την καλοσύνη και την αγάπη που μου δώσατε. Αυτό συνέβη τόσο γρήγορα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που είμαι μαζί σας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ζοσέ (Μας, συνιδιοκτήτη του Μαϊάμι), τον Ντέιβιντ (Μπέκαμ) για την υποδοχή. Τα κάνουν όλα εύκολα για εμάς, όλα είναι θεαματικά από τότε που φτάσαμε. Θέλω πραγματικά να αρχίσω να προπονούμαι και να αγωνίζομαι. Θέλω να κερδίζω για να συνεχίσει να αναπτύσσεται ο σύλλογος.

Ελπίζω ότι θα μας ακολουθήσετε, όπως κάνατε από την αρχή της σεζόν. Ευχαριστώ τους νέους μου συμπαίκτες για το καλωσόρισμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα αυτή την πόλη με την οικογένειά μου, που επέλεξα αυτό το project. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα περάσουμε καλά. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για αυτή τη μέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ