Στην τελική ευθεία του Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ

Στην τελική ευθεία του Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ

Τζόρνταν Χέντερσον και Αλ Ετιφάκ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο

Δεν αργεί η επανένωση του Τζόρνταν Χέντερσον με τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο 33χρονος Άγγλος μέσος της Λίβερπουλ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Αλ Ετιφάκ, της οποίας τεχνικός είναι ο θρύλος της ομάδας του Μερσεϊσάιντ, Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Χέντερσον έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2026. Μάλιστα οι συζητήσεις είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο που στην χώρα της Μέσης Ανατολής ετοιμάζουν ήδη τα ιατρικά τεστ του παίκτη ώστε να τα περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ανακοινωθεί.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Ανακοινώνεται ο Κάρλσον – Στην τελική ευθεία για Μορόν

Ο Άγγλος γίνεται ακόμη ένα όνομα στην μακρά λίστα αυτού του καλοκαιριού που αφήνει το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για να ενταχθεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Με την Λίβερπουλ ως αρχηγός της για πολλά χρόνια, ο Χέντερσον πραγματοποίησε 492 εμφανίσεις με 33 γκολ και 61 ασίστ. Έχει κατακτήσει με τους «ρεντς» τα πάντα. Ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ένα FA Cup δύο League Cup και ένα Community Shield.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ