Βαλμπουενά: «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, δεν είναι προτεραιότητα η Ελλάδα»

Βαλμπουενά: «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, δεν είναι προτεραιότητα η Ελλάδα»

Συνέντευξη σε γαλλικό Μέσο έδωσε ο Ματιέ Βαλμπουενά, όπου αναφέρθηκε στην 4ετία του στον Ολυμπιακό και τα σχέδιά του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει ενεργό.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, αν και ήρθε στην Ελλάδα σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, έμεινε 4 χρόνια στον Ολυμπιακό και έγινε από τους πιο αγαπητούς ξένους που πέρασαν από τον σύλλογο.

Άπαντες στον οργανισμό των ερυθρόλευκων αλλά και στην εξέδρα, εκτίμησαν τον επαγγελματισμό, την τρέλα του για το ποδόσφαιρο και το πάθος και την επιθυμία του να φανεί αντάξιος της φανέλας που φορούσε.

Διαβάστε επίσης: Με Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη η πρεμιέρα του Ολυμπιακού – Αυτό είναι το Ερυθρόλευκο πρόγραμμα της Super League

Ο Βαλμπουενά πλέον στα 38 του, αποχώρησε από το Λιμάνι, αλλά δεν σκέφτεται να αποσυρθεί, θέλοντας να συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα μια σεζόν. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «After Foot» του γαλλικού RMC, αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ελλάδα, αλλά και τα άμεσα σχέδιά του ενόψει της νέας σεζόν:

«Πέρασα τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, κέρδισα πολλά τρόπαια εκεί. Η περσινή χρονιά ήταν πιο δύσκολη, με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές σε μια σεζόν. Οι τελευταίοι, Μίτσελ και ο Ζοζέ Ανιγκό, ήθελαν να αναζωογονήσουν την ομάδα.

Αισθάνομαι καλά στο κεφάλι μου και στο σώμα μου. Προτεραιότητά μου δεν είναι να μείνω στην Ελλάδα. Γαλλία; Όχι απαραίτητα, αλλά θα εξαρτηθεί. Θα δούμε. Θέλω ένα πρότζεκτ όπου θα απολαμβάνω να παίζω, να βοηθάω τους νέους και να τους μεταδώσω την αξία της σκληρής δουλειάς.

Η Μπορντό, σίγουρα, θα ήταν μια υπέροχη ιστορία. Θα ήταν η μόνη ομάδα στη Ligue 2 που θα ήταν ενδιαφέρουσα για μένα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ