Στην Αλ Αχλί ο Μαχρέζ, περνά ιατρικά την Πέμπτη (pic)

Στην Αλ Αχλί ο Μαχρέζ, περνά ιατρικά την Πέμπτη (pic)

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ πρέπει πλέον να θεωρείται παίκτης της Αλ Αχλί, αφού όλα δείχνουν συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Λευκός καπνός φαίνεται πως βγήκε στην υπό0θεση του Ριγιάντ Μαχρέζ, αφού μετά τη συμφωνία Αλ ΑχλίΜάντσεστερ Σίτι, ο Αλγερινός θα γίνει μόνιμος κάτοικος Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου του «Athletic», η Σίτι τα βρήκε σε όλα με την Αλ Αχλί και θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ (+ 5 εκατ. μπόνους επίτευξης στόχων), για τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Γιαννακόπουλου για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού: «Είχα συμφωνήσει με Ντόρσεϊ, Βέσελι και Χεζόνια αλλά…»

Ο ίδιος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο Μαχρέζ θα μεταβεί αύριο κιόλας (Πέμπτη 20/7) στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την Αλ Αχλί.

Το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει θα έχει διάρκεια 3+1 χρόνια και θα γίνει ακόμη ένα από τα μεγάλα ονόματα της Premier League, που αφήνουν το αγγλικό πρωτάθλημα για ένα σαφώς κατώτερης δυναμικότητας, όπως αυτό της Σαουδικής Αραβίας.

Με την Μάντσεστερ Σίτι ο Μαχρέζ κατέκτησε σε μία πενταετία, 4 πρωταθλήματα, 2 FA Cup, 3 Λιγκ Καπ, 1 Community Shield και φυσικά το Champions League, πριν από ένα μήνα κόντρα στην Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ