Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Ψάχνεται» να πουλήσει τον Σο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : «Ψάχνεται» να πουλήσει τον Σο

Η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να πουλήσει τον Λουκ Σο τον Ιανουάριο και ήδη τον έχει κοστολογήσει στα 20 εκατ. λίρες.

Τα χρόνια προβλήματα τραυματισμών του Λούκ Σο δεν τον έχουν αφήσει να αγωνιστεί αρκετά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, η οποία πλέον σχεδιάζει να τον πουλήσει τον Ιανουάριο.

Οι απαιτήσεις των «κόκκινων διαβόλων», σύμφωνα με τους «Times» του Λονδίνου, φτάνουν τα 20 εκατ. λίρες, ποσό μικρότερο από τα 30 εκατ. που είχαν δαπανήσει το καλοκαίρι του 2014 για να τον πάρουν από τη Σαουθάμπτον.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει εκθειάσει τον τρόπο δουλειάς του 22χρονου μπακ, αλλά τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή μόνο σε δύο παιχνίδια του Λιγκ Καπ, με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι περιορισμένος. Όπως φαίνεται λοιπόν και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμφωνήσει να παραχωρηθεί ο Άγγλος αμυντικός, αφού δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο.

Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Σο, μεταξύ αυτών και η πρώην ομάδα του, Σαουθάμπτον.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο νεαρός αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί μόλις σε 49 παιχνίδια στα 3,5 χρόνια που φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ