Ποκετίνο : «Ουσιαστικά παίξαμε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας φέτος»

Ποκετίνο : «Ουσιαστικά παίξαμε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας φέτος»

Ο τεχνικός της Τότεναμ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του στην Premier League, καθώς όπως δήλωσε οι πετεινοί αγωνίστηκαν ουσιαστικά σε όλα τα παιχνίδια τους εκτός έδρας.

Η Τσέλσι πέταξε δύο βαθμούς στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στη Χάντερσφιλντ και έχασε την ευκαιρία να φτάσει στην τέταρτη θέση τη Λίβερπουλ για να διεκδικήσει έξοδο στο Champions League.

Η Τότεναμ δεν είπε «όχι» στο δώρο των μπλε και νικώντας δύσκολα 1-0 τη Νιούκαστλ «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση και εξασφάλισε τη νέα συμμετοχή της στην κορυφαία διοργάνωση της UEFA.

Ο κόουτς των σπιρουνιών, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος, καθώς όπως δήλωσε έπαιξε, ουσιαστικά, όλα τα παιχνίδια της σεζόν εκτός έδρας, αφού χρησιμοποιεί, προσωρινά το Γουέμπλεϊ, ενώ ανακατασκευάζεται το Γουάιτ Χαρτ Λέιν.

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία, αν σκεφθεί κανείς πως ουσιαστικά έχουμε παίξει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, αφού αγωνιζόμαστε μακριά από το σπίτι μας. Οι παίκτες έκαναν το καλύτερο δυνατό και είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια τους. Το Champions league είναι μια ακόμη μεγάλη πρόκληση», τόνισε σχετικά ο Αργεντινός κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ