Δημοσιογράφος έδειξε στον Ποστέκογλου φανέλα της Μπάγερν με το όνομα του Κέιν: «Φαίνεται ωραία, έτσι;»

Δημοσιογράφος έδειξε στον Ποστέκογλου φανέλα της Μπάγερν με το όνομα του Κέιν: «Φαίνεται ωραία, έτσι;»

Δημοσιογράφος προσπάθησε να φέρει σε δύσκολη θέση τον Άγγελο Ποστέκογλου, δείχνοντας του σε συνέντευξη τύπου μία φανέλα της Μπάγερν με το όνομα του Κέιν.

Είναι γωνστό εδώ και καιρό πως η απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Μπάγερν Μονάχου αποτελεί την υψηλότερη προτεραιότητα στον σύλλογο, έχοντας προσπαθήσει επανειλημμένως να πείσει την Τότεταν ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του αρχηγού των «σπερς» και σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ τα έχει βρει με τον παίκτη ωστόσο τα 60 εκατομμύρια ευρώ απορρίφθηκαν από τον Αγγλικό σύλλογο.

Σε συνέντευξη τύπου στην Ταϊλάνδη ο δημοσιογράφος της Βild, Μαξ Σράντερ επιχείρησε να φέρει σε δύσκολη θέση τον τεχνικό της Τότεναμ, Άγγελο Ποστέκογλου, παρουσιάζοντας του μία φανέλα της Μπάγερν Μονάχου με το όνομα του Χάρι Κέιν.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί και εγκλωβισμένοι μετά από την κατάρρευση γέφυρας

«Πώς σου φαίνεται; Φαίνεται ωραία έτσι;» ανέφερε ο δημοσιογράφος, με τον προπονητή της Τότεναμ να τον κοίτα με αγριεμένο βλέμμα, αλλά ήρεμος αποκρίθηκε: «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Γέλασες αρκετά ε; Πήρες αυτό που ήθελες; Πολύ ωραία. Έκανες πολύ δρόμο γι’ αυτό.»

Η κίνηση αυτή του Σράντερ είχε ως αποτέλεσμα η Τότεταν να του απογορεύσει την παρουσία σε επόμενες συνεντεύξεις τύπου των σπιρουνιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ