Καταλήγει στην Λάτσιο ο Χάντσον-Οντόι

Καταλήγει στην Λάτσιο ο Χάντσον-Οντόι

Ακούστηκε έντονα για την Μίλαν, όμως φαίνεται να καταλήγει στην πρωτεύουσα ο Χάντσον-Οντόι, ο οποίος φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με την Λάτσιο.

Ο Μαουρίσιο Σάρι επιθυμούσε να ξανά συνεργαστεί με τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι μετά από την κοινή τους παρουσία στην Τσέλσι και η διοίκηση της Λάτσιο μοιάζει να το κάνει πραγματικότητα.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ο οποίος ακούστηκε έντονα για την Μίλαν, πλησιάζει πλέον στους αετούς της Ρώμης. Ο Οντόι θα φτάσει στην Λάτσιο ως δανεικός από την Τσέλσι με οψιόν αγοράς για του χρόνου, η οποία θα κυμανθεί κοντά στα 15-20 εκατομμύρια ευρω.

Διαβάστε επίσης: «Ο Λιβάι Γκαρσία συμφώνησε με τη Λανς»

Ο Χάντσον-Οντόι είναι μόλις 22 χρονών και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport σημαντικό ρόλο για την μετακίνηση του στην ιταλική πρωτεύουσα έχει παίξει ο Σάρι, όχι μόνο επειδή έχουν ξανά συνεργαστεί επιτυχημένα, αλλά επειδή ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει πως μπορεί η καριέρα του να «αναγεννηθεί».

Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι την ανακοίνωση τού καθώς στο «παιχνίδι» έχει μπει και η Φούλαμ, ενώ η Μίλαν μοιάζει να είναι εκτός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ