Λίβερπουλ : Το υπέροχο γράμμα του Κλοπ για τον Σαλάχ

Λίβερπουλ : Το υπέροχο γράμμα του Κλοπ για τον Σαλάχ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε ένα υπέροχο γράμμα για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αποθεώνοντας τον πρώτα ως άνθρωπο κι έπειτα ως ποδοσφαιριστή.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Λίβερπουλ για τη φετινή σεζόν έπειτα από online διαγωνισμό και ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ έστειλε ένα γράμμα αποθέωσης για τον Αιγύπτιο.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον απόλυτο πρωταγωνιστή της φετινής σεζόν για τους «κόκκινους», κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον άνθρωπο Σαλάχ και λιγότερο στον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά το γράμμα του Κλοπ:

«Ο νικητής, ο Κύριος Σαλάχ, βρίσκεται είτε μαζί σας αυτή τη στιγμή, είτε καθ’ οδών. Εξαρτάται από τη στιγμή που αυτό το γράμμα διαβάζεται. Είναι χαρακτηριστικό του Μο να του αρέσει να παρευρίσκεται σε αυτά, να μην καθυστερεί.

Και δεν εννοώ ότι αναζητά τόσο πολύ τα βραβεία, αλλά το να είναι παρών ως ευγνώμων και καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να είναι κοντά και να ευχαριστεί όσους τον τίμησαν.

Το γεγονός ότι τον έχετε ψηφίσει ως MVP της σεζόν, αντανακλά ότι έχετε κατανοήσει την εκπληκτική ποδοσφαιρική ποιότητά του. Ωστόσο, είναι αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά που έχει σαν άνθρωπος, που δεν πρέπει να υποτιμούνται.

Διάβασα και άκουσα για εκείνον ότι υπήρξε ένα υπέροχο παράδειγμα για την Αίγυπτο, τη Βόρεια Αφρική , τον ευρύτερο αραβικό κόσμο και τους μουσουλμάνους. Φυσικά και αυτό είναι αλήθεια, αλλά εγώ θα έλεγα ότι είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για όλον τον κόσμο, πέραν από φυλές, θρησκείες, χώρες και τόπους γέννησης.

Οι μοναδικές “ταμπέλες” που οφείλουμε να θέσουμε στον Μο, είναι ότι πρόκειται για έναν εκπληκτικό άνθρωπο και για έναν φανταστικό ποδοσφαιριστή. Και παρεμπιπτόντως, το πρώτο κομμάτι, αυτό της προσωπικότητας, είναι πολύ πιο σημαντικό από το δεύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ