Πόρτα της Βίλα στην προσφορά της Ίντερ για Μαρτίνες, ζητάει τα τριπλάσια

Πόρτα της Βίλα στην προσφορά της Ίντερ για Μαρτίνες, ζητάει τα τριπλάσια

Η Άστον Βίλα απέρριψε προσφορά της Ίντερ για τον Αργεντινό τερματοφύλακα Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά από πολλά χρόνια που πέρασε στον πάγκο ως δεύτερη και τρίτη λύση, έχει βρει το λιμάνι του την τελευταία τριετία στην Άστον Βίλα, όπου είναι βασικός και αναντικατάστατος από το 2020 με 112 συμμετοχές για τους Χωριάτες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ήρθε και τον περασμένο Ιανουάριο η κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ με αυτόν ως βασικό τερματοφύλακα και ήρωα του τελικού και ο 30χρονςο πλέον Μαρτίνες βλέπει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να ανεβαίνουν συνεχώς.

Διαβάστε επίσης: Δίνει άδεια στην Αλ Χιλάλ να μιλήσει με τον Εμπαπέ η Παρί

Μάλιστα ίσως το 2023 είναι η χρονιά του, αφού πέρα όσων προαναφέραμε, είναι και βασικός στόχος της Ίντερ για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, μετά τη φυγή του Αντρέ Ονάνα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή οι Νερατζούρι έχουν ήδη κάνει την πρώτη τους κρούση προς την Άστον Βίλα.

Το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ όμως κρίθηκε λίγο από την ομάδα του Λονδίνου, που έχοντας τις λεπτομέρειες με το μέρος της (το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2027, η Ίντερ πήρε 53 εκατ. ευρώ από την πώληση Ονάνα), είναι διατεθειμένη να μπει σε συζητήσεις για ένα ποσό άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ