Απέρριψε την Σαουδική Αραβία και θέλει σαν τρελός την Γιουνάιτεντ ο Άμραμπατ

Απέρριψε την Σαουδική Αραβία και θέλει σαν τρελός την Γιουνάιτεντ ο Άμραμπατ

Ο Σόφιαν Άμραμπατ φαίνεται πως απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες κάθε πρόταση από την μεριά της Σαουδικής Αραβίας καθώς θέλει να παίξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία και έχει συμφωνήσει

Η περίπτωση του Σόφιαν Άμραμπατ φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η περίπτωση του θεωρούταν κλεισμένη έως ότου ήρθε η πρόταση από την Σαουδική Αραβία, αλλάζοντας τα δεδομένα.

Η πρόταση ήταν πολύ καλή από οικονομικής απόψεως, όμως το μέλλον του Μαροκινού δεν προορίζεται για την Μέση Ανατολή.

Και αυτό διότι ο Άμραμπατ ξεκαθάρισε σε όλες τις πλευρές πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και σε αυτό μπορούμε να προσθέσουμε και την Φιορεντίνα, καθώς όπως αποκαλύπτει ο Fabrizio Romano, ο παίκτης δεν είπε ποτέ ότι θέλει να μείνει στην Φλωρεντία.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται κατανοητό πως ο Μαροκινός αδερφός του παίκτη της ΑΕΚ, έχει πει το ναι στην Γιουνάιτεντ από τον Ιούνιο.

Επομένως αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι «κόκκινοι διάβολοι» με την Φιορεντίνα για την αγορά του πάικτη, κάτι που από ότι φαίνεται δεν θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα.

Η Γιουνάιτεντ στοχεύει στο να ξεκινήσει τις διαδικασίες μόλις καταφέρει και «ελευθερωθεί» από τα συμβόλαιο του Βαν Ντε Μπεκ και του Φρεντ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ