Συμφώνησε με την Μπράιτον για τον Σάντσεθ η Τσέλσι

Συμφώνησε με την Μπράιτον για τον Σάντσεθ η Τσέλσι

Κοντά στην απόκτηση νέου τερματοφύλακα βρίσκεται η Τσέλσι, καθώς οι «μπλε» συμφώνησαν με την Μπράιτον για την απόκτηση του Ρόμπερτ Σάντσεθ

Μπορεί η Τσέλσι να στοχεύει άλλον πολύ σημαντικό παίκτη ο οποίος αγωνίζεται στην Μπράιτον (Καϊσέδο), όμως για άλλον κατάφερε να πάρει το ναι από τους «γλάρους».

Σύμφωνα λοιπόν με το Athletic και πιο συγκεκριμένα με τον Ντέιβιντ Όρνστάιν, ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έφτασε σε πλήρη συμφωνία με αυτήν του Ντε Τζέρμπι για την απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα, Ρομπέρτο Σάντσεθ.

Ο Ισπανός θα κλείσει το δίδυμο των τερματοφυλάκων της Τσέλσι μαζί με τον Κέπα, καθώς ο Αργεντινός κόουτς ήθελε έναν καλό παίκτη στην θέση ώστε να ασκεί πίεση στον Κέπα από την στιγμή που αποχώρησε ο Μεντί για την Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί.

Το deal μεταξύ των ομάδων έχει γίνει, απομένει το συμβόλαιο του παίκτη με τους Λονδρέζους το οποίο δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα περάσει τα ιατρικά και θα ανακοινωθεί ως «κάτοικος» Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο Σάντσεθ αγωνίζεται στην Μπράιτον από το 2020 και έχει κάνει συνολικά 90 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα των «γλάρων», έχοντας κρατήσει μάλιστα την εστία του ανέπαφη 29 φορές.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ