Πανσερραϊκός: Δικός του και ο Άλεξιτς μέχρι το 2025

Πανσερραϊκός: Δικός του και ο Άλεξιτς μέχρι το 2025

Το ντεμαράζ ανακοινώσεων ποδοσφαιριστών συνεχίζεται στον Πανσερραϊκό, ο οποίος ανακοίνωσε τον Κόστα Άλεξιτς (πρώτος σκόρερ Super Leauge 2) για δύο χρόνια.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του Χάγιεκ που «τακτοποίησε» την άμυνα του, ο Πανσερραϊκός σήμερα έκλεισε και το κενό της επίθεσης του καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της περασμένης σεζόν της Super League 2, Κόστα Άλεξιτς.

Ο 25χρονος Σέρβος αφού τα βρήκε σε όλα με την ομάδα των Σερρών έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώνεται η μεγάλη μεταγραφή: Περνάει ιατρικές εξετάσεις ο Αλεξανδρόπουλος και υπογράφει στον Ολυμπιακό

Την περασμένη σεζόν, ο Άλεξιτς αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την φανέλα του Ηρακλή και πέτυχε 19 γκολ δίνοντας και 6 ασιστι.

Παρακάτω η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Κόστα Άλεξιτς. Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Super League 2, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Κόστα Άλεξιτς είναι γεννημένος στις 09/03/1999 στο Νόβι Σάντ της Σερβίας, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League 2 έχοντας 19 γκολ και 6 ασίστ σε 26 συμμετοχές με την φανέλα του Ηρακλή, με τον οποίον είχε πετύχει ακόμη 4 γκολ από τον Ιανουάριο του 2022, όταν και πρωτοήρθε στην Ελλάδα.

Νωρίτερα αγωνιζόταν στην Σερβία με τις φανέλες των Ιντίγια, Τσουκαρίτσκι, Μπέτσεϊ, Σεβάν, Νάπρεντακ Κρούσεβατς, ενώ έχει κληθεί και δύο φορές στην Εθνική Σερβίας.

Κόστα, καλώς ήρθες στον Πανσερραϊκό.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ