Τότεναμ: «Κλείνει» ταλέντο από την Αργεντινή

Τότεναμ: «Κλείνει» ταλέντο από την Αργεντινή

Η Τότεναμ φαίνεται να κοιτάζει και το μέλλον , καθώς είναι κοντά στο να αποκτήσει τον 19χρονο επιθετικό της Ροσάριο Σεντράλ, Βέλιζ με τον οποίο έχει συμφωνήσει.

Μία… ανάσα από την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, Αλέχο Βέλιζ, από την Ροσάριο Σεντράλ βρίσκεται η Τότεναμ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, Τότεναμ και Βέλιζ έχουν φτάσει σε συμφωνία σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου αλλά και τις οικονομικές απολαβές του παίκτη. ενώ αυτό που μένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να τα βρει και με τη Ροσάριο Σεντράλ, η οποία επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ως δανεικό για έξι ακόμα μήνες.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τη 12αδα της Εθνικής: Ποιοι είναι «σίγουροι», ποιοι θα «κοπούν» και το κεφάλαιο… Γιάννης

Η Τότεναμ δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που είχε συνδεθεί με την περίπτωση του Βέλιζ, μιας και πληροφορίες ήθελαν ομάδες από την Ιταλία (Μίλαν, Ρόμα, Νάπολι) να έχουν προσεγγίσει τον παίκτη, ωστόσο όπως φαίνεται ο νεαρός προτίμησε την ομάδα της Premier League για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το ποσό που φαίνεται να δίνει η Τότεναμ για να επιτευχθεί η συμφωνία λέγεται πως είναι περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βέλιζ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ροσάριο κάνοντας το ξεπέταγμά του την περασμένη σεζόν, την οποία ολοκλήρωσε με 11 γκολ σε 23 εμφανίσεις. Παράλληλα, έχει χριστεί διεθνής και 9 φορές με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αργεντινής, σκοράροντας και τρεις φορές.

Ο 19χρονος είναι έτοιμος να αναχωρήσει από την Αργεντίνη, όντας ο «teenager» με τα περισσότερα γκολ στην Νότια Αμερική, όπως επίσης ο «teenager» με τα περισσότερα γκολ με το κεφάλι στην Νότια Αμερική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ