Τότεναμ – Λέστερ 5-4

Τότεναμ – Λέστερ 5-4

Η τελευταία αγωνιστική της Premier League αν και είχε ελάχιστες εκκρεμότητες βαθμολογικά, προσέφερε 31 γκολ και αρκετό θέαμα με το 5-4 της Τότεναμ επί της Λέστερ να ξεχωρίζει.

Σε ένα ματς κανονικό ροντέο στο White Hart Lane, η Τότεναμ φιλοξένησε τη Λέστερ, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν στην 3η θέση, πάνω από τη Λίβερπουλ.

Η Λέστερ όμως άνοιξε το σκορ με τον Βάρντι στο 4’ για να έρθει η άμεση απάντηση από τον Κέιν στο 7’. Οι Αλεπούδες όμως παίζοντας ελεύθερα και χωρίς άγχος κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο γκολ με τους Μαχρέζ (16’) και Ιχεανάτσο (47’).

Το 3-1 υπέρ της Λέστερ στο 47’, έγινε όμως 4-3 υπέρ της Τότεναμ μέσα σε 13 μόλις λεπτά με τα γκολ των Λαμέλα (49’, 60’) και Φουκς (53’, αυτογκόλ). Ο Βάρντι με το δεύτερο τέρμα του στο 73’ έκανε το 3-3 για α έρθει και πάλι ο Κέιν που γύρισε σε πολύ καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του να πετύχει και αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το τελικό 5-4, δίνοντας έτσι έναν ιδανικό επίλογο στους Λονδρέζους που τερμάτισαν 3οι στη βαθμολογία στο +2 από τη Λίβερπουλ.

 

Η Λίβερπουλ είδε και πάλι τον Σαλάχ να γράφει Ιστορία και σκόρπισε την Μπράιτον με 4-0 στο Άνφιλντ με τέρματα των Σαλάχ (26′), Λόβρεν (40′), Σολάνκε (53′) και Ρόμπερτσον (85′).

 

Η Άρσεναλ νίκησε εκτός έδρας την Χάντερσφιλντ με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο 38’, αποχαιρετώντας τον Αρσέν Βενγκέρ που έκατσε στον πάγκο των κανονιέρηδων για τελευταία φορά.
 

Τα υπόλοιπα ματς της ημέρας για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Premier League:

Γουέστ Χαμ – Έβερτον 3-1
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρομ 2-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουότφορντ 1-0
Μπέρνλι – Μπόρνμουθ 1-2
Νιουκάστλ – Τσέλσι 3-0
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ