Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Πρεμιέρα με «τριάρα» για τους «πολίτες»

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Πρεμιέρα με «τριάρα» για τους «πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Premier League επικρατώντας της Μπέρνλι με σκορ 3-0.

H Premier League επέστρεψε και η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει… ίδια. Οι «πολίτες» έκαναν πρεμιέρα για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, επικρατώντας της Μπέρνλι εκτός έδρας με σκορ 3-0, αρχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Νησί.

Κορυφαίος για το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ο συνήθης… ύποπτος, Έρλιγνκ Χάαλαντ, που σημείωσε δύο τέρματα, με τον Ρόδρι να σημειώνει ένα ακόμα για να πάρει μια εύκολη νίκη η Σίτι και επίσης να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς της νέας χρονιάς.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δράστη τον Νορβηγό «κίλερ» μόλις στο 4ο λεπτό του ματς για το 1-0. Ο νεαρός επιθετικός δεν άργησε να ξαναχτυπήσει γράφοντας το 2-0 στο 36′, που ήταν και το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Η Σίτι δεν έμοιαζε διατεθειμένη να σταματήσει και συνέχισε να πιέζει για να σημειώσει και ένα τρίτο τέρμα ώστε να είναι ακόμα πιο σίγουρη για τη νίκη. Αυτό εν τέλει ήρθε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ρόδρι να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπέρνλι έμεινε με δέκα παίκτες στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων λόγω αποβολής του Ζαρούρι.

ΜΠΕΡΝΛΙ (Βινσέντ Κομπανί): Τράφορντ, Ρόμπερτς, Αλ Νταχίλ, Ο’Σι, Μπέγερ (74′ Μπένσον), Βιτίνιο, Κολεόσο (61′ Λάρσεν), Μπερτζ (90+1′ Μπράουνχιλ), Κούλεν, Φόστερ (90+1′ Ρέντμοντ), Αμντουνί (61′ Ζαρουρί)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ (90+5′ ΜακΑτί), Ακάντζι, Ακέ (79′ Λαπόρτ), Λιούις (79′ Γκβάρντιολ), Ντε Μπρόινε (23′ Κόβασιτς), Ρόδρι, Σίλβα, Άλβαρες, Φόντεν, Χάαλαντ (80′ Πάλμερ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ